De Reguliersdwarsstraat in Amsterdam
Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  



NIEUWS - 27 juni 2017

Huf is nu Moto Moto, Congo wordt BAR7

De Reguliersdwarsstraat kent weer twee nieuwe zaken: bar & diner Huf is onlangs omgedoopt tot Moto Moto en bar-dancing A l'Elephant du Congo wordt binnenkort de pop-up BAR7.


Pop-up BAR7

Waar nu nog de bar-dancing A l'Elephant du Congo gevestigd is, opent op zaterdag 8 juli de tijdelijke pop-up BAR7, een initiatief van het boekings- en entertainmentbureau Showpony Productions.

Met deze pop-upbar viert Showpony haar 7-jarig jubileum, wat niet alleen tot uiting komt in de naam BAR7, maar ook in de datum 7-7-'17 waarop het (besloten) openingsfeest plaatsvindt.

BAR7 blijft 3 maanden, dus tot begin oktober, op deze locatie en is voorlopig alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend.

Update: BAR7 zal nog t/m december 2017 op deze locatie geopend blijven.


Logo van pop-up BAR7


A l'Elephant du Congo opende in juli 2015 als een nieuwe poging van eigenaar Casper Reinders om deze locatie weer aantrekkelijk te maken, nadat eerder Bar Ludwig en Ludwig Zwei hier evenmin een lang leven beschoren waren.

Ook "Congo" is dus geen succes geworden - de zaak was in alles het tegendeel van het ooit wereldberoemde gaycafé April, dat hier van 1981 t/m 2010 gevestigd was en waar velen nog altijd met weemoed aan terugdenken.




A l'Elephant du Congo



Rumbar Moto Moto

Een paar panden verderop zat tot voor kort de bar & late night diner Huf, die vorige week stilzwijgend werd omgevormd tot een nieuwe zaak onder de naam Moto Moto.

Moto Moto is naar verluidt een bar die speciaal gericht is op rum en cola - in plaats van het gebruikelijke uithangbord van een biermerk, hangt hier nu een groot plastic bord in de kleuren van Pepsi Cola.

Meer is er vooralsnog niet over Moto Moto bekend, zo is er nog geen website en zelfs nog geen facebookpagina voor de zaak. Zodra er meer informatie beschikbaar komt, zal dat uiteraard hier worden toegevoegd.

Update: Inmiddels is er een facebookpagina voor Moto Moto, waarop de zaak omschreven wordt als: "a rum bar with a Caribbean vibe and Ska music on the speakers. We serve "baco's", chickenwings, simple barfood & rum. A lot of rum."




Rumbar Moto Moto


Huf opende in december 2013 en was opgezet door Bram de Vries, die eerder al, samen met zijn vrienden Casper Reinders en Horace Cohen, de naastgelegen Bar Paul had geopend. Voordien was hier het Japanse restaurant Mitsukuni gevestigd.





3 reactie(s)

Door Marie-Jose Grotenhuis op 28-06-2017 om 11:35 uur:

een parel van wereldklasse! XD



Door Martijn Bosch op 28-06-2017 om 11:37 uur:

Verheffers moeten we blijven, verleiders moeten we worden! XD



Door Klaas Hamersma op 28-06-2017 om 11:53 uur:

Advies; doe je voor zoals je bent en ga ook niet het volk bedriegen!

Nu Ciau! XOX




(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:









Meer nieuwsberichten:

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

- Twee dragqueens mishandeld; bestaande veiligheidsinitiatieven nog onvoldoende

- De Regulist: een nieuwe krant voor de LHBTI+-gemeenschap

- Dit najaar veilig uitgaan met Dress & Dance

- Ondanks regen een bruisende Pride-viering





Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.