English version
Nieuws    Agenda    Foto's
Twitter    Facebook    Istagram    YouTube    RSS-feed  


  


NIEUWS
 


25 oktober 2018

Restaurant BurlesQue gesloten, opvolger opent 8 november


Na nog geen jaar open te zijn geweest is restaurant BurlesQue al weer gesloten. Sinds gisteren staat op de website van de zaak het volgende bericht:

"Due to new opportunities the management decided to close down Restaurant Burlesque with immediate effect. Another venue will soon re-open at the same location."


BurlesQue @ Reguliersdwarsstraat

Exterieur van restaurant BurlesQue


In de plaats van BurlesQue komt een nieuwe zaak, waar momenteel hard aan wordt gewerkt. Onder leiding van dezelfde eigenaar komt er een nieuwe naam en een nieuw concept, met onder meer muziek en een laagdrempeliger karakter. De opening is gepland voor donderdag 8 november aanstaande - so stay tuned!

BurlesQue werd in januari van dit jaar officieel geopend als opvolger van het Colombiaanse restaurant La Margarita. De zaak was niet alleen opvallend door de extravagante dinnershows, maar ook door het dieprode interieur met veel pluche, naar het voorbeeld van de Moulin Rouge in Parijs:


BurlesQue @ Reguliersdwarsstraat

Interieur van restaurant BurlesQue


Er is geen concrete reden voor de sluiting gegeven, maar het was duidelijk dat de zaak relatief weinig bezoekers trok. De exclusieve uitstraling werd door veel mensen als een drempel ervaren.

Meer veranderingen

Eerder deze maand werd ook het Argentijnse grillrestaurant Los Amigos gesloten, dat zich al sinds 2003 in het markante moderne pand op de hoek van de Reguliersdwarsstraat en het pleintje van de Geelvinckssteeg bevond.

Op deze locatie zal een vierde vestiging komen van de Vegan Junk Food Bar (VJFB), een momenteel zeer populair concept waarbij "fastfood" met louter plantaardige ingrediënten wordt bereid.

Daarnaast heeft ook restobar Snappers al sinds de zomer nieuwe eigenaren, die de zaak binnenkort van een nieuw concept en een nieuwe naam zullen voorzien.^


2 reactie(s)


Door DJ Mama's Boy Martijn Bosch op 26-10-2018 om 0:06 uur:


Verheffers moeten we blijven, verleiders moeten we worden! XDDoor Bibi BurlesQue op 27-10-2018 om 0:43 uur:


een parel van wereldklasse!Reageer:

Naam:
^


Meer nieuwsberichten:

- Horeca en terrassen zijn weer OPEN!

- Vanaf 1 juni nieuwe regels voor het uitgaan

- Opgravingen naar 16e eeuws bolwerk

- 10 jaar geleden werd de April gesloten

- Horeca mag op 1 juni weer beperkt open, kappers al per 11 mei

- Lunchroom Downtown bestaat 50 jaar!


Reguliers.net © 2007/2018
Disclaimer/Cookies
Contact
.