English version
Nieuws    Agenda    Foto's
Twitter    Facebook    Istagram    YouTube    RSS-feed  


  


NIEUWS
 


25 november 2018

Nieuwe Street Takeovers op komst


Komende week en ook komend jaar zullen er in het westelijke deel van de Reguliersdwarsstraat, dat in 2016 werd omgedoopt tot Secret Village, weer zogeheten Street Takeovers plaatsvinden.

Daarbij wordt de straat als het ware geheel overgenomen door een extern evenement. Voor de deelnemers aan zo'n evenement zijn er dan speciale activiteiten en/of zij kunnen met korting kennismaken met de vele bars en restaurants in de straat.

> Zie ook onze nieuwe pagina over de Street Takeovers


World Architecture Festival

De eerstvolgende Street Takeover is komende woensdag, 28 november. Deze vindt plaats in het kader van het World Architecture Festival (WAF) dat van 28 t/m 30 november in de RAI gehouden wordt.


WAF @ Reguliersdwarsstraat

De horecazaken die aan de WAF Street Takeover deelnemen
(klik ter vergroting)Bij deze Street Takeover wordt de straat verdeeld in een restaurantgedeelte waar de deelnemers van het congres kunnen eten. Het middenstuk van de straat, rondom de bars, is bedoeld om onder genot van een hapje en een drankje te netwerken.

Deelnemers aan het World Architecture Festival kunnen op vertoon van hun WAF-badge bij een reeks van restaurants en bars korting krijgen en tussen 19.45 en 22.00 uur zijn er ook gratis snacks.


Horecava

De volgende Street Takeover is begin januari, wanneer Secret Village het toneel zal zijn van een driedaags avondprogramma van de horecavakbeurs Horecava. Meer daarover volgt te zijner tijd!^


1 reactie(s)


Door Lisette LaRue op 29-11-2018 om 0:16 uur:


bom dia thats us hahahaha! XDReageer:

Naam:
^


Meer nieuwsberichten:

- Nieuwe website over de Amsterdamse homohoreca

- Pride Amsterdam gevierd met massaal bezochte straatfeesten

- Nieuwe gay bar BLEND geopend!

- Toppers-restaurant is nu tijdelijk Poppers-bar

- Nieuwe maatregelen tegen fietsenoverlast

- 30 jaar Havana herdacht met grote reünie


Reguliers.net © 2007/2018
Disclaimer/Cookies
Contact
.