English version
Nieuws    Agenda    Foto's
Twitter    Facebook    Istagram    YouTube    RSS-feed  


  


NIEUWS
 


31 januari 2019

Beurskoers-Bar Broker is gesloten


Sinds 19 januari j.l. is Bar Broker gesloten. Deze zaak voor heteropubliek had als bijzonderheid dat de drankprijzen fluctueerden net als beurskoersen. Al was dit zeker geen nieuw concept, Bar Broker wist er toch veel media-aandacht mee te krijgen.
Bar Broker op zijn nieuwe locatie aan de Reguliersdwarsstraat 41


Bar Broker begon in november 2016 als tijdelijke pop-up in de grote horecaruimte waar voordien restaurant-bar La Cage zat. Het nieuwe concept werd al snel dermate populair dat ze permanent mochten blijven, waarna de zaak in de zomer van 2017 van een geheel nieuw interieur werd voorzien, in de sfeer van het Miami uit de jaren '50:


De oude locatie van Bar Broker aan de Reguliersdwarsstraat 44


Geheel onverwacht verhuisde Bar Broker in het voorjaar van 2018 al weer naar een ander pand, iets verderop in de straat, waar voordien Bar Paul zat. Dat leverde weliswaar langere openingstijden op, maar de ruimte leende zich niet meer om te dansen en sindsdien was 't Brokertje dan ook lang niet meer zo druk als eerst.


Ondertussen was op 19 januari 2018 nog een tweede vestiging van Bar Broker geopend aan de Herenstraat 6 in Den Haag, maar die heeft het slechts kort volgehouden. In juni 2018 was zelfs nog een derde vestiging gepland, namelijk in de werfkelders onder de Ganzenmarkt in Utrecht. Of deze ook daadwerkelijk geopend is valt echter nergens terug te vinden.
De vestiging van Bar Broker aan de Herenstraat 6 in Den Haag


Zoals helaas vaker het geval is als een horecazaak zijn deuren sluit, ging dat ook bij Bar Broker op weinig klantvriendelijke wijze: de sluiting was nergens aangekondigd, noch door een briefje op de deur, noch door een berichtje op social media. Alleen de website van de zaak bleek direct offline te zijn gehaald.


Wat er na Bar Broker in het pand aan de Reguliersdwarsstraat 41 gaat komen is op dit moment nog niet bekend. Stay tuned!^


1 reactie(s)


Door DJ Jacuzzi Martijn Bosch op 6-02-2019 om 0:52 uur:


Verheffers moeten we blijven, verleiders moeten we worden! XDReageer:

Naam:
^


Meer nieuwsberichten:

- Nieuwe website over de Amsterdamse homohoreca

- Pride Amsterdam gevierd met massaal bezochte straatfeesten

- Nieuwe gay bar BLEND geopend!

- Toppers-restaurant is nu tijdelijk Poppers-bar

- Nieuwe maatregelen tegen fietsenoverlast

- 30 jaar Havana herdacht met grote reünie


Reguliers.net © 2007/2018
Disclaimer/Cookies
Contact
.