English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  


NIEUWS
 


2 september 2011 20.45u:

Nieuwe eigenaar voor het pand van de Exit

Vandaag meldt de website van Quote dat het pand waarin de Club Exit en het Exit Café gevestigd zijn, is overgenomen door vastgoedbelegger Ronny Rosenbaum.

Deze overname staat los van de exploitatie van de in dit pand gevestigde onderneming. Die is vorige maand al overgenomen door Rob Jong. Hij heeft het Exit Café vrijwel meteen weer heropend en zal de discotheek volledig gaan verbouwen. De heropening daarvan moet volgens planning in maart, maar uiterlijk vr Koninginnedag 2012 plaatsvinden.Club Exit en het Exit Café in 2007


Ronny Rosenbaum heeft het monumentale pand gekocht van Horeca Vastgoed Groningen, dat eerder dit jaar alle gebouwen uit de boedel van wijlen horecamagnaat
Sjoerd Kooistra overnam. In Amsterdam was de Exit de enige horecalocatie waarvan ook het pand eigendom van Kooistra was. Al zijn andere cafe's zijn, via een brouwerij, gehuurd van uiteenlopende eigenaren.

Rosenbaum is als vastgoedbelegger eigenaar van een hele reeks winkelpanden op A1-locaties, zoals in de PC Hooftstraat, maar had bijv. ook een aandeel in kledingketen The Sting. Daarnaast bezit hij nog een klein aantal horecapanden. Zijn vermogen wordt door Quote geschat op 250 miljoen euro. Daarnaast kreeg Ronny Rosenbaum enige bekendheid doordat hij van 2008-2010 een relatie had met actrice Tatjana imić.

- Bericht op Quotenet.nl
Meer nieuwsberichten:

- Live Songfestival kijken in de gaycafés

- Koningsnacht en Koningsdag weer massaal gevierd

- Lesbische bar B'Femme feestelijk geopend

- Op 9 april opent de lesbische bar B'Femme!

- De wegwerkzaamheden zijn weer hervat

- Veilig uitgaan met Dress & Dance

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.