English version
Nieuws    Agenda    Foto's
Twitter    Facebook    Istagram    YouTube    RSS-feed  


  


NIEUWS2 september 2011 20.45u:

Nieuwe eigenaar voor het pand van de Exit

Vandaag meldt de website van Quote dat het pand waarin de Club Exit en het Exit Café gevestigd zijn, is overgenomen door vastgoedbelegger Ronny Rosenbaum.

Deze overname staat los van de exploitatie van de in dit pand gevestigde onderneming. Die is vorige maand al overgenomen door Rob Jong. Hij heeft het Exit Café vrijwel meteen weer heropend en zal de discotheek volledig gaan verbouwen. De heropening daarvan moet volgens planning in maart, maar uiterlijk vóór Koninginnedag 2012 plaatsvinden.Club Exit en het Exit Café in 2007


Ronny Rosenbaum heeft het monumentale pand gekocht van Horeca Vastgoed Groningen, dat eerder dit jaar alle gebouwen uit de boedel van wijlen horecamagnaat
Sjoerd Kooistra overnam. In Amsterdam was de Exit de enige horecalocatie waarvan ook het pand eigendom van Kooistra was. Al zijn andere cafe's zijn, via een brouwerij, gehuurd van uiteenlopende eigenaren.

Rosenbaum is als vastgoedbelegger eigenaar van een hele reeks winkelpanden op A1-locaties, zoals in de PC Hooftstraat, maar had bijv. ook een aandeel in kledingketen The Sting. Daarnaast bezit hij nog een klein aantal horecapanden. Zijn vermogen wordt door Quote geschat op 250 miljoen euro. Daarnaast kreeg Ronny Rosenbaum enige bekendheid doordat hij van 2008-2010 een relatie had met actrice Tatjana Šimić.

- Bericht op Quotenet.nl


^


Meer nieuwsberichten:

- Kookwinkel Studio Bazar bestaat 50 jaar

- In november opent het nieuwe gay restaurant BurlesQue

- Bar Paul en Moto Moto (voorheen Huf) gesloten

- Reguliers.net bestaat 10 jaar!

- Bar Broker heropend met nieuw interieur

- Dit jaar wat meer homoboten in de Canal Parade

- Gay Pride-straatfeesten druk bezocht

- Gemeente toch akkoord met Gay Pride-straatfeestje!

Reguliers.net Ⓒ 2007-2014 - Disclaimer/Cookies - Contact
Reguliers.net Ⓒ 2007-2014 / Contact
.