Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  


DJ Max Morel

 

Geboren in 1979

DJ Max Morel is één van de bekendste DJ's die regelmatig in de Reguliersdwarsstraat optredenMax Morel werd in 1979 geboren en groeide op in Bilthoven, een klein dorp in de provincie Utrecht. Op 16-jarige leeftijd ontdekt hij in een lokale kroeg de liefde voor het draaien van muziek. Na zijn middelbare school vertrekt hij op 20-jarige leeftijd naar Amsterdam, waar hij de house-muziek ontdekt.

Reeds een jaar later, in 2000, draait hij eerstmaals in de Soho in de Reguliersdwarsstraat - op dat moment het meest trendy gaycafé van Amsterdam. Nog geen twee maanden daarna wordt hij hier al de nieuwe resident voor de vrijdagavond!

Reguliersdwarsstraat

Sindsdien is Max Morel aan de Reguliersdwarsstraat verbonden gebleven en draait hij elk jaar op (één van) de grote straat- feesten ter gelegenheid van Koninginnedag en Gay Pride.
Door de paar duizend aanwezige feestgangers mee te nemen op zijn muzikale reis, weet hij telkens een aanstekelijke vibe onder hen te creëren:


Optreden van Max Morel tijdens het straatfeest voor
Koninginnenacht 2007 in de Reguliersdwarsstraat


Buitenland

Vanuit de Soho ontwikkelt Max Morel zijn muziekstijl verder en al in 2001 treedt hij voor het eerst op in een club in Duitsland. In 2002 maakt een optreden in de Escape aan het Rembrandtplein zoveel indruk op promoters, dat hij ook mag komen draaien in de Amsterdamse clubs Marcanti Kingdom, The Powerzone, Ministry en Hotel Arena.
Daarna volgen optredens over de hele wereld: in Engeland, Duitsland, Spanje, maar ook in Azië en Noord- en Zuid-Amerika.


Max Morel in El Divino op Ibiza (2007)


Doorbraak

In 2005 beleeft Max Morel zijn definitieve doorbraak, wanneer hij resident mag worden op de CO2-feesten, die vanuit Amnesia op Ibiza ook naar Nederland zijn komen overwaaien. In snel tempo volgen meer residency's, zoals bij GLOSS in The Powerzone en op de Grand Cru, X-Cess en FCA-music-avonden in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Ook was hij resident-DJ op de White Party.

Max Morel is tegenwoordig verbonden aan de circuit party-organisator Rapido, waarvoor hij op de Fresh en de After The Beach-parties draait. Daarnaast staat hij ook nog bij Space Ibiza en organiseert hij DJ-optredens, eerst met Essential Artists en later met 1Management. Zo verzorgde hij voor de Reguliersdwarsstraat in 2009 de artiesten voor het straatfeest tijdens de Gay Pride en trad hij bijvoorbeeld in 2011 ook zelf weer op tijdens de street party voor Koninginnedag:DJ Max Morel optredend tijdens het straatfeest voor
Koninginnedag 2011 in de Reguliersdwarsstraat


Links
- Info op www.djguide.nl
- Rapido: www.clubrapido.com

^


Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.