Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 14 december 2022

Brand in de tuin van restaurant Secret Garden


Gistermiddag heeft in de tuin achter restaurant Secret Garden een brand gewoed, die echter al snel door de brandweer geblust kon worden. Wel ontstond schade aan het interieur waardoor de zaak voorlopig dicht blijft.De brand in de tuin van Secret Garden, via AT5


De brand begon dinsdagmiddag rond 14.00 uur. Volgens de woordvoerder van de brandweer ontstond de brand buiten, in een schuur aan de achterkant van het restaurant. Vanwege de grote vlammen schaalde de brandweer op, waarna de brand snel onder controle was.

Twee personen zijn ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken omdat ze rook hadden ingeademd. Op beelden die via social media naar buiten kwamen is te zien dat er ook binnen werd geblust en dat de zaak op z'n minst rook- en waterschade heeft opgelopen.

Restaurant Secret Garden heeft inmiddels laten weten hierdoor tot nader order gesloten te zijn, maar hopelijk zo spoedig mogelijk weer open te kunnen.

Update: Secret Garden zal op 23 december zijn deuren weer openenSocial media-beelden van de brand, via Het Parool


Secret Garden werd afgelopen augustus geopend door de horeca-ondernemers Mike en Roy Poppes, die kosten noch moeite hadden gespaard voor een spectaculair nieuw interieur in wat voorheen Rose's Cantina was. De recensent van Het Parool had onlangs echter niet meer dan een 6,5 voor het nieuwe concept over.

In april 2013 was aan de andere kant van hetzelfde perceel ook al een brand: toen brandde een opslagruimte achter gaycafé Soho uit, waardoor een naastgelegen aanbouw van het toenmalige Mexicaanse restaurant Rose's Cantina zwaar beschadigd werd.


- Zie ook de berichten op Parool.nl - AT5.nl


0 reactie(s)


(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

- Twee dragqueens mishandeld; bestaande veiligheidsinitiatieven nog onvoldoende

- De Regulist: een nieuwe krant voor de LHBTI+-gemeenschap

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.