Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 22 maart 2023

Op 9 april opent de lesbische bar B'Femme!


Het toch al zeer gevarieerde uitgaansaanbod in de Reguliersdwarsstraat wordt binnenkort nog verder uitgebreid, namelijk met een lesbische bar onder de naam B'Femme!Nieuwe lesbische bar in de Reguliersdwarsstraat


B'Femme opent op zondag 9 april aanstaande (Eerste Paasdag). Nadere informatie over de nieuwe zaak en de toekomstige openingstijden zullen zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden.

B'Femme komt in het linkergedeelte van de zeer ruime uitgaansgelegenheid BLEND XL, waar zich een weinig gebruikt tweede bargedeelte bevindt dat bereikbaar is via een aparte ingang aan de Reguliersdwarsstraat 48:Locatie van B'Femme in de Reguliersdwarsstraat


B'Femme is de eerste lesbische bar in het westelijke gedeelte van de Regulierdwarsstraat, maar in het andere stuk van de straat werd eind 2009 al een eerste bar voor zwarte lesbiënnes geopend onder de naam Reality Girlz. Deze kwam echter niet van de grond en was eind 2010 al weer geruisloos gesloten.

Met B'Femme zal Amsterdam over in totaal drie lesbische cafés beschikken, naast Café Saarein dat al sinds 1978 in de Elandsstraat zit en Bar Buka die in 2019 in de Albert Cuypstraat opende.


0 reactie(s)


(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

- Twee dragqueens mishandeld; bestaande veiligheidsinitiatieven nog onvoldoende

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.