English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 3 augustus 2023

Spread the Love via 12 reusachtige harten in de straat


Onder het motto Spread the Love zijn 12 reusachtige harten in de straat opgehangen als steun voor LHBTQ-personen en als statement tegen de toenemende agressie.

Het project Spread the Love werd afgelopen maandag met een bijeenkomst bij restaurant Garlic Queen onthuld en omvat 12 glossy harten van 1 bij 1 meter in de kleuren van de Progress Pride-vlag.

Spread the Love is een idee van Jet Maarse en Kim Kuijpers van The Citydressers, die allerhande eyecatchers bedenken voor bedrijven, organisaties en evenementen. De kosten van het project zijn betaald door Nuveen Real Estate, die als eigenaar van het Gouden Bocht-complex de grootste pandeigenaar in straat is.

Met het project Spread the Love willen de ondernemers van de Reguliersdwarsstraat laten zien dat deze meest kleurrijke en openminded straat van Amsterdam een veilige omgeving voor de leden van de regenboogfamilie is. Tevens wordt hiermee stelling genomen tegen onverdraagzaamheid, toenemende agressie en intimidatie tegen de leden van de LHBTQ-gemeenschappen.

Wat de ondernemers betreft geldt dit statement het hele jaar door, maar deze week is het uiteraard extra toepasselijk als hart onder de riem voor alle LHBT'ers die de Pride in de Reguliers komen vieren (klik hier voor het Pride-programma in de straat).


0 reactie(s)


(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om reacties te plaatsen)

Reageer:

Naam:

Meer nieuwsberichten:

- Dit najaar veilig uitgaan met Dress & Dance

- Ondanks regen een bruisende Pride-viering

- Spread the Love via 12 reusachtige harten in de straat

- Eerste flagshipstore van MR. Riegillio geopend

- Voormalig lunchroom Downtown is nu restaurant-bar INCA

- Boek over de roze geschiedenis van Amsterdam gepresenteerd

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.