Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 9 december 2023

Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL


Deze maand wordt voor de 16e keer de benefietactie Samen Sterk Tegen Kanker georganiseerd, met als hoogtepunt een gala-avond op zondag 17 december in bar BLEND XL.

De actie Samen Sterk Tegen Kanker is een initiatief van Valy Pintiuc, die bekend werd met café Amstel Fifty Four en club YOLO aan de Amstel en die tegenwoordig eigenaar is van de bars BLEND en BLEND XL, alsmede café B'Femme in de Reguliersdwarsstraat.

Al 16 jaar organiseert hij samen met vrienden en collega-ondernemers rond de feestdagen deze actie om kankerpatiënten een hart onder de riem te steken en te laten weten dat ze niet alleen staan in de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Iedereen die deze actie wil ondersteunen wordt van harte uitgenodigd een financiële bijdrage te leveren. Dat kan via de website GoFundMe en/of tijdens de grote benefiet gala-avond op 17 december aanstaande.


Benefiet gala-avond

Tijdens deze avond is er net als in voorgaande jaren een avondvullend programma met optredens door tal van artiesten. De avond is gratis toegankelijk en de dresscode is uiteraard gala/feestelijk. Gastvrouw is Netty van Schijndel en de presentatie is in handen van Barry Brand.

Gasten worden vanaf 17.00 uur ontvangen met een glas bubbels in bar BLEND XL aan de Reguliersdwarsstraat 44. Onder het genot van luxe hapjes en verrassingen van de sponsoren zijn er optredens van artiesten die zich volledig achter de actie scharen.

Dit zijn onder meer Dario, Dennis van Veen, Davy Miller, Roy van den Burg, Ritchie Lahnstein, John Keijer, Pascha, Ziggy Krassenberg, Mike Harren, Leo Nardell, Antonio Holsken, Donny Ponsen, Saskia Soulful, Rene Rietbergen en verrassende mystery guests.


Collecte en sponsoring

Naast de grote benefietavond wordt er sinds 1 december ook geld ingezameld door met collectebussen langs te gaan bij de gasten van de deelnemende horecagelegenheden.

Deze zaken zullen tijdens de actieperiode bovendien voor elke bezoeker een bedrag aan de actie Samen Sterk doneren. Onder de bedrijven die meedoen zijn er ook enkele uit de Reguliersdwarsstraat, namelijk:Kerstpakketten

Met de opbrengst van de actie Samen Sterk Tegen Kanker worden zo'n 300 kerstpakketten gevuld, die persoonlijk overhandigd zullen worden aan kankerpatiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis, waarvan sommige reeds in een terminaal stadium verkeren.

In de afgelopen 15 jaar zijn op deze manier al meer dan 3300 kerstpakketten uitgedeeld aan patiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis (AVL) en het Emma Kinderziekenhuis (AMC) in Amsterdam en in het Martini Ziekenhuis (UMC) in Groningen.

- Doneer via GoFundMe!

Update: Foto's van het benefietgala zijn nu te zien op Facebook.


0 reactie(s)


(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

- Twee dragqueens mishandeld; bestaande veiligheidsinitiatieven nog onvoldoende

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.