Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 27 mei 2024

Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

Net als afgelopen najaar biedt ook deze zomer Dress & Dance weer de mogelijkheid om je vóór het uitgaan in een veilige omgeving om te kleden en/of op te maken.

Bij Dress & Dance kunnen mensen uit de queer community die in de Reguliersdwarsstraat of elders in de binnenstad willen uitgaan alvast hun mooiste en/of meest extravagante party-outfit aantrekken.

Dress & Dance maakt gebruik van de kapperssalon WHO CARES aan de Reguliersdwarsstraat 54. Daar wordt je ontvangen door een host, helpt een dragqueen je met je outfit en staat een make-up artist klaar om te helpen bij het opmaken. Ook is er een beveiliger aanwezig en zorgen wisselende DJ's alvast voor een feestelijke sfeer.

Dress & Dance is gratis toegankelijk en je kan er van 22.00 tot 0.30 uur terecht om je om te kleden. Ook kan je je gewone kleding bij WHO CARES achterlaten. De zaak blijft open tot 5.30 uur, zodat je ruim de tijd hebt om je spullen na het uitgaan weer op te halen.


WHO CARES @ Reguliersdwarsstraat
Kapperssalon WHO CARES, Reguliersdwarsstraat 54


"Dress and Dance is in 2023 gecreëerd als onderdeel van een pilotprogramma om de LHBTQ+ veiligheid op Reguliersdwarsstraat aan te pakken. Door een combinatie van verbeterde cameratoezicht, LHBTQ+ getrainde hosts, betere verlichting, duidelijke bewegwijzering en strategische taxigerelateerde maatregelen, streeft Dress and Dance naar het bevorderen van een veiligere en gastvrije omgeving voor iedereen", aldus Eward Koning, de eigenaar van WHO CARES en het creatieve brein achter Dress & Dance.

Deze zomer zal Dress & Dance vanaf komende zaterdag, 1 juni, twaalf weken lang elke zaterdag beschikbaar zijn, dat is dus tot en met zaterdag 17 augustus 2024.


0 reactie(s)


(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

- Twee dragqueens mishandeld; bestaande veiligheidsinitiatieven nog onvoldoende

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.