Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  



NIEUWS - 7 oktober 2024

El Encanto Hairsalon bestaat 15 jaar


Afgelopen donderdag vierde kapperszaak El Encanto zijn 15-jarig jubileum met een feestelijke receptie en een Latijns-Amerikaanse dansavond.



El Encanto tijdens de verjaardagsreceptie op 3 oktober


El Encanto werd op 1 oktober 2009 geopend door Jorge Garcia Ballesteros, die zijn zaak al snel tot een trefpunt voor de Latijns-Amerikaanse homogemeenschap in Amsterdam maakte.

Jorge werd geboren in Colombia en kwam op een gegeven moment naar Amsterdam waar hij eerst in restaurants werkte en in 2009 zijn eerste eigen bedrijf te begon, de kapperszaak El Encanto, het Spaanse woord voor charme.


Het 15-jarig bestaan werd op 3 oktober j.l. gevierd met een feestelijke receptie die om 19.00 uur bij El Encanto begon en waar familie, vrienden en medewerkers werden ontvangen met hapjes en drankjes.

Rond 21.00 uur begaf het gezelschap zich naar BLEND XL om de viering voort te zetten tijdens de Latijn-Amerikaanse dansavond Latin Rainbow, die sinds kort elke donderdagavond op die locatie gehouden wordt.



V.l.n.r.: Organisator Jorge Suarez van Latin Rainbow,
een Colombiaanse dragqueen en Jorge
Ballesteros van El Encanto
(foto: R. Lao Glaubitz)


Het is mede aan Jorge van El Encanto te danken dat er met Latin Rainbow weer een evenement voor de Latijns-Amerikaanse homogemeenschap in de Reguliersdwarsstraat is, net zoals hij regelmatig Colombiaanse artiesten uitnodigt om bijv. tijdens de Pride in de straat op te treden.

Daarnaast staat de deur altijd open voor een kopje koffie en een praatje, wat maakt dat El Encanto niet louter een kapperszaak is, maar op allerlei manieren een toegevoegde waarde voor de Reguliersdwarsstraat heeft.








0 reactie(s)


Reageer:









Meer nieuwsberichten:

- El Encanto Hairsalon bestaat 15 jaar

- Gaycafé Montmartre heropend als opvolger van de Reality Bar

- Burgemeester Halsema onthult reusachtige pridevlag

- Reality Bar is na bijna 30 jaar gesloten + Update

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance





Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.