Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  


NIEUWS
 


7 november 2011:

El Encanto Hairsalon viert 2-jarig bestaan

Gisteren heeft El Encanto aan de Reguliersdwarsstraat 33 met een feestje in latijns-amerikaanse stijl zijn 2-jarig bestaan gevierd. Deze kapperssalon werd op 29 november 2009 geopend in het hoekpandje waar voordien zo'n 25 jaar Crimson Menswear heeft gezeten.

Het feest begon gisteren even na 17.00 uur, toen eigenaar Jorge Ballesteros zijn gasten ontving met de nodige hapjes en drankjes, waarbij de hapjes verzorgd werden door de tegenovergelegen lunchroom Downtown.


Naast vele familieleden, vrienden en bekenden, waren ook diverse kappersgasten en de gemeentelijke adviseur die zich bezig houdt met Gay Capital aanwezig. Uiteraard waren er ook bloemen, waaronder orchideën namens de kortgeleden opgerichte Ondernemersvereniging Reguliersdwarsstraat.

Omdat de eigenaar van El Encanto afkomstig is uit Colombia, waar hij trouwens ook nog een grote club heeft, had het feest een sterke latijns-amerikaanse sfeer. Zo werd de avond in het Spaans gepresenteerd en was dit ook de voertaal van de meeste gasten.

Hoogtepunt was het optreden van de bekende jonge travestie-artiest Tatiana Meyers uit Venezuela, die een eveneens spaanstalig lied ten gehore bracht:Niet alleen tijdens dit feest, maar ook op de gewone dagen staat bij El Encanto de warme gastvrijheid voorop. Hierdoor is de zaak een kleurrijk trefpunt voor vele Latino's, maar waar ook andere klanten, vrienden en bekenden altijd welkom zijn voor een kopje koffie en een praatje.

> Meer foto's!
Meer nieuwsberichten:

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

- Twee dragqueens mishandeld; bestaande veiligheidsinitiatieven nog onvoldoende

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.