English   
   Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    YouTube    RSS-feed   


  NIEUWS - 9 september 2020

LHBT-artiesten treden op tijdens Project Rainbow Runway

Op 27 september en 4 oktober zal in de Reguliersdwarsstraat het Project Rainbow Runway plaatsvinden: een ludieke talentenjacht voor de meest kleurrijke LHBT-artiesten!

UPDATE: Wegens de slechte weersverwachting en de strengere coronamaatregelen wordt dit evenement verplaatst naar het voorjaar van 2021!


Rainbow Runway @ Reguliersdwarsstraat


Door de coronacrisis blijven de clubs voorlopig nog gesloten waardoor LHBT-artiesten, -performers en -entertainers nauwelijks nog plekken hebben om zichzelf te uiten en op te treden.

Om die reden hebben de horecazaken uit de Secret Village van de Reguliersdwarsstraat, in samenwerking met The Drag Agency, Lightomatik, DJ-World en By Nice Productions, het Project Rainbow Runway opgezet.


Programma

Tijdens dit evenement zullen uiteenlopende performers het beste van zichzelf laten zien. De straat fungeert daarbij letterlijk als catwalk en de bezoekers kunnen het spektakel vanaf de terrassen volgen.

De voorselectie zal online plaatsvinden en op zondagmiddag 27 september zullen dan eerste de 12 halve-finalisten bezit nemen van de regenboogloper. Een professionele jury zal alle optredens beoordelen en uiteraard is er ook een publieksjury.

Precies een week later, op zondag 4 oktober, is dan de Grand Final waarbij de 6 finalisten zullen strijden om de titel "Queen of Secret Village" en een reeks van andere mooie prijzen!


Kaarten reserveren

Vanwege de coronamaatregelen is er slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kaarten voor binnen, waar het evenement op schermen te volgen is, zijn 15,- euro. Plaatsen buiten op de terrassen kosten 25,- euro per persoon.

Kijk voor meer informatie en voor het reserveren van kaarten op de speciale website www.TheRainbowRunway.com

Wees er snel bij, want op = op!


- Dit nieuws verscheen ook bij: Gaykrant.nl - Parool.nl - Winq.nl^


0 reactie(s)


Reageer:

Naam:
^


Meer nieuwsberichten:

- Mooie vooruitzichten voor het nieuwe jaar

- Groot nieuwbouwproject in het oostelijke deel van de straat

- Cocktailbar Door 74 en enkele restaurants door de coronacrisis gesloten

- Alle horeca opnieuw voor vier weken GESLOTEN + Update

- Strengere maatregelen: horeca moet al om 22.00 uur dicht

- Nieuwe coronamaatregelen: cafés moeten voortaan om 24.00 uur dicht

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact
.