Nieuws     Agenda     Foto's
Twitter    Facebook    Instagram    RSS-feed   


  NIEUWS - 26 juli 2019

Nieuwe gay bar BLEND geopend!

Gisteravond is het nieuwste gay cafe van Amsterdam geopend: Bar BLEND. Deze opening viel samen met het netwerkevent Heineken Afterwork en vond plaats op een van de warmste dagen ooit, waarbij de temperaturen opliepen tot 35 graden.
Opening van de nieuwe gay bar BLEND


Bar BLEND

De opening van de nieuwe Bar BLEND begon om 17.00 uur met een gratis drankje en exclusieve hapjes van knofloofrestaurant Garlic Queen. Het evenement werd opgeluisterd door enkele fraaie drag queens en de muziek werd verzorgd door o.a. Diva Mayday en DJ Sergio Tee.

Bar BLEND is gevestigd in het pand op nummer 41, pal naast de Taboo Kantine, waar tot afgelopen januari Bar Broker zat. Voordien waren hier Bar Paul en The House of Rising gevestigd.

De nieuwe zaak is een initiatief van Valy Pintiuc en Jorge Pessanha, die eind 2017 aan de Amstel 178 de kleine gay club YOLO openden. Deze blijft gewoon bestaan.

Pintiuc is een bekende in de homo-uitgaanswereld: begonnen als barman in de befaamde Amstel Taveerne en de Entre Nous, nam hij in 2007 de Amstel Taveerne over en gaf deze historische zaak een modernere uitstraling onder de naam Amstel Fifty Four.
Tropisch heet in de Reguliersdwarsstraat


Heineken Afterwork

De opening van Bar BLEND viel samen met Heineken Afterwork, een groot netwerkevent dat voor de derde keer in de Reguliersdwarsstraat gehouden werd.

Dit is een zogeheten Street Takeover, waarbij het Secret Village-gedeelte van de straat als het ware wordt overgenomen door een groot evenement voor zakelijke gasten. Niettemin bleef de straat ook gewoon voor andere bezoekers vrij toegankelijk.

Voor Heineken Afterwork was de straat versierd met grote ballonnen in Heineken-groen, maar het evenement als geheel was wat minder druk bezocht dan eerdere jaren, waarschijnlijk vanwege de grote hitte.
Inschrijfdesk van Heineken Afterwork


1 reactie(s)

Door DJ Jacuzzi Martijn Bosch op 28-07-2019 om 0:41 uur:

Verheffers moeten we blijven, verleiders moeten we worden! XD
(Om technische redenen is het tijdelijk niet mogelijk om een reactie te plaatsen)

Reageer:

Meer nieuwsberichten:

- Café-club Soho viert zijn 25-jarig jubileum!

- Ook deze zomer weer veilig uitgaan met Dress & Dance

- Koningsdag weer met twee grote straatfeesten gevierd

- Gemeente en politie steunen extra veiligheidsmaatregelen in de straat

- Benefietgala Samen Sterk Tegen Kanker bij BLEND XL

- Twee dragqueens mishandeld; bestaande veiligheidsinitiatieven nog onvoldoende

Reguliers.net © 2007/2020
Disclaimer/Cookies
Contact

.